Serwis używa wyłącznie niezbędnej pamięci lokalnej do zapamiętania wyboru ustawień. Nie uruchamiamy w tym motywie analityki ani reklamowych trackerów.
Niezbędne ustawienie zapisuje informację, że baner został zamknięty. Możesz usunąć je w ustawieniach przeglądarki.